in

Mario Maker 2-update voegt online multiplayer met vrienden toe

Nintendo heeft via een tweet laten weten dat online multiplayer met vrienden te spelen is toegevoegd aan Super Mario Maker 2 dankzij de nieuwste update.

De update zorgt ervoor dat je samen met vrienden kan spelen, zolang zij maar een internetconnectie hebben. Er zijn twee mogelijkheden; Multiplayer Co-op en Multiplayer Versus, de namen spreken voor zich. Ook ondersteunt de Nintendo Switch Online-app voor smartphones nu voice chat.

Verder zijn er nog een aantal andere elementen toegevoegd tijdens deze update voor lokale multiplayer. Zo zijn beide speelmodi (Co-op en Versus) nu ook lokaal beschikbaar. Tevens kan de gebruiker levels selecteren die geüpload zijn naar Course World en ook levels die opgeslagen zijn op de Coursebot, dit geldt voor zowel lokale als online multiplayer.

Vlak voor de release van Super Mario Maker 2 lag Nintendo onder vuur door het ontbreken van de mogelijkheid om online met vrienden te spelen. Tijdens een Treehouse-stream op E3 2019, kondigde producer Takashi Tezuka aan dat de functie alsnog naar de game kwam.

Geschreven door Redactie

Wat denk jij?

Geef een reactie

Switch Lite: Beste Nintendo-handheld, niet de beste Switch

Untitled Goose Game is de meest charmante game over een rotbeest